VPIŠITE SVOJE PODATKE IN PRIDOBITE PERSONALIZIRAN JEDILNIK

 

Prehranski kalkulatorji

Napredni prehranski kalkulatorji za izračun makro vrednosti živil in sestavo jedilnika
so trenutno še v fazi testiranja in bodo kmalu na voljo.

OSNOVNI

kalkulator

Z osnovnim kalkulatorjem lahko preprosto izračunate število kalorij, ki jih morate dnevno zaužiti, z njim pa dobite tudi navodila in napotke, da svoje življenje načrtujete po smernicah zdravih življenjskih navad, ter nasvete za uravnoteženo prehrano, s katero v svoje telo vnesete vsa hranila, ki jih potrebujete.

NAPREDNI

kalkulator

Za učinkovito preoblikovanje telesa, pridobivanje mišične mase in moči, je pomembno vedeti, kakšna in kolikšna je »poraba« našega lastnega telesa. Z našim naprednim kalkulatorjem lahko izračunate, kakšna je vaša bazalna presnova oziroma bazalni metabolizem (BMR- basal metabolic rate). To je stopnja pretvorbe energije v organizmu, ko le-ta miruje, prebavila so prazna, temperatura okolja pa je enaka normalni telesni temperaturi, oziroma preprosto rečeno, poraba energije za vzdrževanje osnovnih življenjskih funkcij.

Na podlagi tega izračuna lahko natančno preračunate svojo dnevno porabo kalorij in načrtujete optimalen načrt, bodisi za izgubo odvečnih maščob bodisi za pridobivanje mišične mase ali le za vzdrževanje telesne teže.

VIP

kalkulator

Z VIP kalkulatorjem boste pridobili vse funkcije osnovnega in naprednega kalkulatorja (izračun dnevne porabe kalorij, nasvete za uravnoteženo prehrano, izračun bazalne presnove), hkrati pa vam, glede na zastavljene cilje (hujšanje, pridobivanje mišične mase, pridobivanje eksplozivnosti, vzdržljivosti, …) omogoča še bolj podrobno razčlenitev jedilnika in vnosa kalorij.

Te so razdeljene tudi po makrohranilih, zato boste natančno vedeli, koliko beljakovin, hidratov in maščob je treba zaužiti za doseganje točno določenih ciljev.

PRO

kalkulator

Naš najnaprednejši kalkulator združuje vse elemente, ki jih potrebujete za načrtovanje učinkovitega, uspešnega in predvsem trajnostno naravnanega programa. Vključuje vse funkcije naših kalkulatorjev, zato s PRO kalkulatorjem prejmete vse – od smernic za uravnoteženo prehrano in priporočenih vnosov kalorij, do izračuna vaše bazalne presnove in minimalnega števila kalorij, ki jih potrebujete za življenje.

Poleg tega s PRO kalkulatorjem prejmete še razčlenitev po makrohranilih in po obrokih (koliko kalorij morate zaužiti za zajtrk, kosilo, večerjo). Za piko na i boste ob izračunih prejeli tudi primere jedilnika.

Share This
ArrowDown