O NAS

Empire Fitnes Zveza je nastala z namenom ponuditi strokovnim delavcem na področju športne rekreacije platformo,
kjer lahko najdejo vse potrebne informacije za uspešen nastop na trgu. 

Nudimo usposabljanje strokovnih delavcev na področju fitnesa – osebne fitnes trenerje, trenerje skupinskih vadb (pri nas lahko pridobijo tudi dodatno izobrazbo za specifične podzvrsti) in prehranske svetovalce. Izobraževanja potekajo bodisi v Ljubljani. Po uspešno opravljenem zaključnem izpitu pa pridobite EFA diplomo o usposobljenosti.

Poleg formalnega znanja našim članom ponujamo še dodatne prednosti in ugodnosti. Ustrezno izobraženim in opremljenim z vsem, kar potrebujejo, našim članom omogočamo tudi lažjo in hitrejšo pot do morebitne zaposlitve. Sodelujemo namreč s številnimi fitnes centri in wellness studiji po Sloveniji in svetu. Sodelovanje obsega od medsebojnih promocij, nakupa ali prodaje izdelkov ter ostalih predlogov.

Našim članom oziroma inštruktorjem in trenerjem pomagamo tudi tržiti njihove storitve, tako se lahko lažje usmerijo in specializirajo za posamezno področje, povečajo svojo prepoznavnost, predvsem pa poskrbijo za čim več zadovoljnih strank, ki so jim uspeli izboljšati tako fizično kondicijo, počutje, zdravstveno sliko in s tem tudi kakovost življenja.

Empire Fitnes Zveza je nastala z namenom ponuditi strokovnim delavcem na področju športne rekreacije platformo, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije za uspešen nastop na trgu.

Nudimo usposabljanje strokovnih delavcev na področju fitnesa – osebne fitnes trenerje, trenerje skupinskih vadb (pri nas lahko pridobijo tudi dodatno izobrazbo za specifične podzvrsti) in prehranske svetovalce. Izobraževanja potekajo bodisi v Ljubljani. Po uspešno opravljenem zaključnem izpitu pa pridobite EFA certifikat o usposobljenosti.

Poleg formalnega znanja našim članom ponujamo še dodatne prednosti in ugodnosti. Ustrezno izobraženim in opremljenim z vsem, kar potrebujejo, našim članom omogočamo tudi lažjo in hitrejšo pot do morebitne zaposlitve. Sodelujemo namreč s številnimi fitnes centri in wellness studiji po Sloveniji in svetu. Sodelovanje obsega od medsebojnih promocij, nakupa ali prodaje izdelkov ter ostalih predlogov.

Našim članom oziroma inštruktorjem in trenerjem pomagamo tržiti njihove storitve, tako se lahko lažje usmerijo in specializirajo za posamezno področje, povečajo svojo prepoznavnost, predvsem pa poskrbijo za čim več zadovoljnih strank, ki so jim uspeli izboljšati tako fizično kondicijo, počutje, zdravstveno sliko in s tem tudi kakovost življenja.

Izstopite iz množice trenerjev in prehranskih svetovalcev in si povečajte možnosti za uspešno poslovanje.

»Program in učni načrt, ki ju je zastavil Strokovni svetEFA, predstavljata svež in izviren pristop k izobraževanju in usposabljanju bodočih trenerjev. Program obsega tako teoretično kot praktično usposabljanje, je celostno zastavljen in kot edini s področja športa v Sloveniji udeležence seznani tudi z uporabo avtomatičnega zunanjega defibrilatorja (AED), z osnovami marketinga in managementa ter tudi edini omogoča diferencialne izpite za trenerje, ki ne želijo počivati na lovorikah, temveč hočejo svoje znanje še nadgraditi.«

Strokovni recenzent programa EFA usposabljanja in predavatelj (Fakulteta za zdravstvo Angele Boškin, Šola mehanske ventilacije v Dubrovniku) ter asistent (Medicinska fakulteta), zaposlen na UKC Ljubljana (zdravnik specialist, KO za internointenzivno medicino, zdravnik v medbolnišničnih helikopterskih prevozih).

dr. RIHARD KNAFELJ, dr. med.

»Program in učni načrt, ki ju je zastavil Strokovni svet EFA, predstavljata svež in izviren pristop k izobraževanju in usposabljanju bodočih trenerjev. Program obsega tako teoretično kot praktično usposabljanje, je celostno zastavljen in kot edini s področja športa v Sloveniji udeležence seznani tudi z uporabo avtomatičnega zunanjega defibrilatorja (AED), z osnovami marketinga in managementa ter tudi edini omogoča diferencialne izpite za trenerje, ki ne želijo počivati na lovorikah, temveč hočejo svoje znanje še nadgraditi.«

Strokovni recenzent programa EFA usposabljanja in predavatelj (Fakulteta za zdravstvo Angele Boškin, Šola mehanske ventilacije v Dubrovniku) ter asistent (Medicinska fakulteta), zaposlen na UKC Ljubljana (zdravnik specialist, ko za internointenzivno medicino, zdravnik v medbolnišničnih helikopterskih prevozih).

dr. RIHARD KNAFELJ, dr. med.

PARTNERJI

PROFESORJI

user

Denis Zorc

Doktor medicine

user

Matej Lunežnik

Športni psiholog

user

Benjamin Jonke

Doktor medicine

user

Petra Škofic Damjan

Diplomirana pedagoginja

user

Rihard Knafelj

Surgical ICU, ER

user

Dini Sovinc

Diplomiran prof. športne vzgoje

user

Dr. Igor Ivaškovič

Doktor znanosti

user

Krištof Knap

Doktor medicine

AMBASADORJI

user

Eva Pogačnik

EFA usposabljanje je tisto, kar sem si želela že dolgo časa. Vesela in ponosna sem, da bom lahko del trenerjev EFA ekipe in da bomo skupaj ustvarjali uspešno zgodbo.”

user

Gašper Grom

“Fitnes, zdrava prehrana in zdrav način življenja je moj posel, moj hobi, moje življenje. Kot trener z različnimi certifikati in diplomami sem na tem področju aktiven že preko 30 let. Ker pa menim, da se celo življenje učimo, sem se odločil zaupati v EFA.”

user

user

Tomaž Ogorevc

“Že zelo dolgo razmišljam, da bi opravil tečaj za osebnega trenerja, ampak nikoli ni bilo pravega ponudnika. Zdaj sem ga našel. EFA je prava izbira.

user

Sašo Petek

“Dolgo sem odlašal z odločitvijo, da postanem certificiran trener, dokler nisem zasledil EFA usposabljanja. Navdušen nad strokovnostjo, sem se odločil postati del ekipe EFA osebnih trenerjev.”

user

Mitja Gabor

“Na področju fitnesa in zdrave prehrane, sem aktiven že več kot 15 let. Vse življenje se učimo, zato sem se odločil, da svoje znanje še razširim. Pri EFA so me prepričali s strokovnostjo, odnosom in vizijo. Vesel sem, da bom del ekipe kvalitetnih trenerjev.”

user

user

Miha Zupan

”The best way to become a master of anything is to never stop being a student.”

user

Lavi Potočnik

“Ker želim svojim strankam ponuditi 100% znanje, sem se zaradi same strokovnosti in sproščenega odnosa hkrati odločila za EFA! Kot licencirana osebna trenerka pri EFA bom naredila vse, da skupaj gradiva na boljšem počutju, dvigu samozavesti ter samemu pogledu na fitnes svet. Jaz zaupam EFA, zato ti zaupaj meni!

user

Andrej Milutinović

“Ker menim, da znanja ni nikoli dovolj, sem se odloočil svoje obstoječe znanje nadgraditi še z licenco EFA, saj ponuja najboljše moderne smernice v svetu prehrane, prehranskih dopolnil in vadbe. EFA je prava izbira za nove in stare osebne trenerje. ”

user

Viktorija Manzinni

“V industriji športa in rekreacije sem že 17let in vrsto teh let sem raziskovala in se izobraževala. EFA ponuja strokovno in uporabno usposabljanje pod okriljem mlade in nadobudne ekipe. Zato sem se odločila, da postanem del ekipe EFA trenerjev in svoje znanje in izkušnje še nadgradim.”

Share This
ArrowDown