IZSTOPITE IZ MNOŽICE INŠTRUKTORJEV IN PREHRANSKIH SVETOVALCEV

 

Zakaj izbrati EFA in naše POSLANSTVO

11 odličnih razlogov, zakaj naj bo EFA vaša 1. izbira za usposabljanje

Si želite postati vrhunski osebni trener, trener skupinskih vadb ali prehranski svetovalec? EFA (angl.  Imperij Fitnes Zveza) je vodilni ponudnik usposabljanj na področju fitnesa in zdravega življenjskega sloga v Sloveniji. Vas zanima, zakaj?

 

#1: Edini program v Sloveniji, ki dosega najnovejše evropske standarde izobraževanja na področju športa in rekreacije

EFA je članica vodilne evropske organizacije na področju zdravja in fitnesa, Europe Active, ki povezuje nacionalne organizacije tega področja v EU, pa tudi sorodne organizacije iz ZDA, Kanade, Rusije, Avstralije in ZAE.  Edini v Sloveniji dosegamo standarde temeljnega dokumenta organizacije z najnovejšimi smernicami izobraževanja – EuropeActive Standards.

 

#2: Trenerji EFA lahko delo opravljajo v vseh državah članicah Europe Active

Vsi trenerji, ki se usposobijo prek EFA, so vpisani v Evropski register fitnes profesionalcev EREPS, kar jim omogoča delo v vseh državah članicah najpomembnejše evropske organizacije na področju zdravja in fitnesa.

 

#3: Najbolj celosten program usposabljanja

Usposabljanje EFA je edino v Sloveniji, ki vključuje izobraževanje o osnovah oživljanja in uporabi defibrilatorja AED ter poglobljeno izobraževanje o marketingu in menedžmentu v športu ter športni psihologiji. Udeleženci tako pridobijo celostno znanje, ki jim omogoča varno in uspešno delovanje na trgu.

 

#4: Udeležencem pomagamo do zaposlitve oziroma novih strank

Sodelujemo s številnimi fitnes centri in sorodnimi organizacijami v Sloveniji in po svetu, kar nam omogoča, da zainteresiranim delodajalcem posredujemo strokovno usposobljen kader, našim trenerjem pa tako priložnost za redno zaposlitev in tudi navezovanje kontaktov s potencialnimi novimi strankami prek naše blagovne znamke za osebno trenerstvo FitPostava.si, ki strankam ponuja specializirane vrhunske strokovnjake na različnih področjih fitnesa (hujšanje, pridobivanje mišične mase, kondicija, priprava na vrhunske športe, bodybuilding …).

 

#5: Vrhunska podpora tudi po zaključku usposabljanja

Poleg že omenjenega posredovanja dela nudimo tudi pravno in poslovno svetovanje ter pomoč na področju športnega menedžmenta – da našim trenerjem zagotovimo vse, kar potrebujejo na poti do uspeha.

 

#6: Tesno sodelovanje s številnimi priznanimi strokovnjaki na področju fitnesa in zdravja

Med drugim nam zaupajo in naše poslanstvo kot ambasadorji širijo po svetu številni priznani strokovnjaki: Gašper Grom, Eva Pogačnik, Sašo Petek, Miha Zupan, Tomaž Ogorevc, Mitja Gabor, Lavi Potočnik, Viktorija Manzinni in Andrej Milutinovič.

 

#7: Vrhunski predavatelji

Naše programe oblikujejo in izvajajo izkušeni strokovnjaki z akademsko izobrazbo in doktorskimi nazivi. Med njimi so doktorji medicine, športni psihologi, športni pedagogi in drugi izkušeni profesionalci.

 

#8: Edinstveni in ekskluzivni programi usposabljanja

Smo edini na področju Slovenije, Hrvaške, Srbije in Črne Gore z licenco za usposabljanje instruktorjev na področju skupinske vadbe Salsation® Fitness. SALSATION® je plesni fitnes program, ki temelji na funkcionalnem treningu z močnim poudarkom na muzikalnosti in liričnosti. Ta pionirski program pretvarja protokole funkcionalnega treninga v inovativne plesne gibe, s čimer zagotavlja, da se telo giblje na naraven in zdrav način. Gibanja so nadzorovana in zelo prizemljena, zaradi česar je vadba varna, nežna za sklepe in zabavna za vse!

 

#9: Poseben program usposabljanja za že licencirane trenerje

Ponujamo tudi ekskluziven program za izpopolnjevalna usposabljanja EFA PRO, v okviru katerega lahko trenerji obnovijo oziroma dopolnijo svoje znanje na področju fitnesa in zdravja. Vsi trenerji, ki že imajo veljaven certifikat o usposobljenosti, lahko pri nas obnovijo oziroma ponovno opravijo usposabljanje za osebnega fitnes trenerja ali trenerja skupinskih vadb. Prav tako jim omogočamo opravljanje diferencialnih izpitov za prehod z osebnega trenerstva na skupinske vadbe in obratno.

 

#10: Številni popusti za člane

Članom so na voljo popusti v izbranih restavracijah, fitnes centrih in specializiranih trgovinah s športno prehrano.

 

#11: Personalizirani prehranski kalkulatorji

Razvili smo napredne prehranske kalkulatorje za sestavo jedilnika in zdravo prehranjevanje, ki koristijo tako našim članom kot tudi njihovim strankam.

 

Bo dovolj?

EFA vas z veseljem že danes sprejme v svoje vrste in vam pomaga na poti do poslovnega uspeha na področju športa in zdravja …

Zakaj?

Naš namen je dolgoročno dvigniti nivo usposobljenosti in izobrazbe strokovnih delavcev v rekreativnih športih. S tem v mislih smo pripravili izobraževalne programe, ki obsegajo kar največ, vključili smo namreč tudi področja, ki so za uspešno delo z ljudmi izjemno pomembna.

Edini v Sloveniji ponujamo izobraževalne module, ki vsebujejo tudi predavanja s področja človeške psihologije, saj je za kakovostno delo z ljudmi bistvenega pomena, da jih znamo »začutiti«. Poleg tega smo edini, ki svoje inštruktorje podučimo tudi na področju marketinga, saj se večina inštruktorjev in trenerjev ne zna promovirati, prav tako pa ne znajo zadržati strank.

Naš program je potrdila in odobrila EuropeActive in EREPS, kar našim trenerjem omogoča tudi delo izven meja Slovenije, hkrati pa tako njim kot njihovim strankam zagotavlja, da spadajo v elito, usposobljeno za delo z najzahtevnejšimi strankami ali pogoji, ki premore dovolj znanja za preprečitev morebitnih težav in ki do rezultatov pride učinkovito ter v najhitrejšem možnem času.

Ena pomembnih vej v našem delovanju pa je tudi razvoj. Naš razvojni oddelek je pripravljen priskočiti na pomoč vsem trenerjem po svetu, tako osebnim fitnes trenerjem kot skupinskim trenerjem. V ta namen razvijamo in pripravljamo skripte, strokovne knjige, članke in aplikacije, ki so profesionalnim fitnes inštruktorjem, inštruktorjem skupinskih vadb in prehranskim svetovalcem na voljo in v pomoč. S temi orodji pripomoremo, da si inštruktorji in trenerji ažurno osvežujejo in nadgrajujejo svoje znanje, zmanjšajo logistične težave pri razporejanju strank in jim tako posredno omogočimo večji zaslužek v krajšem času.

Cilj

Naša želja in cilj je globalno povezati področje zdravja, rekreacije in zdravega načina življenja, izboljšati trenutno situacijo in dvigniti kakovostno raven višje. Le s celostnim pristopom lahko zmanjšamo stres, ki nas vse preveč tare, podaljšamo življenjsko dobo in ne nazadnje dvignemo nivo zdravstva nekoliko višje.

 

Prednosti EFA usposabljanja

Share This
ArrowDown